top of page
Stearinlys og planter

PRISER

Hos Jurateam er vores mission klar:

  • At levere enestående værdi og service til dig.

  • Vi fokuserer på at tjene dig og skabe reel værdi for dig.

  • Vi arbejder utrætteligt for at sikre, at du får den bedst mulige rådgivning og støtte.

Forhandling ​

10 % af opnået nedslag

Med en professionel forhandler ved roret er der langt større sandsynlighed for at få et nedslag i prisen.

Hjælp til at forhandle nedslag i prisen ved boligkøb være en klog investering, der kan resultere i betydelige besparelser.

Hvis vi mod forventning ikke opnår et nedslag - så skal du selvfølgelig ikke betale for forhandlingen!

Køberrådgivning

kr. 10.000

Få juridisk hjælp med at identificere og håndtere eventuelle risici ved købet af en ejendom.

Køberrådgivning giver dig den nødvendige ekspertise, styrke og sikkerhed til at navigere gennem købsprocessen med ro i sindet. Det kan være en værdifuld investering, der kan spare dig for tid, penge og bekymringer på lang sigt.

Tinglysning af skøde og refusionsopgørelsen er selvfølgelig inkluderet.

Tinglysninger

kr. 5.000

Tinglysninger udover skøde ved bolighandlen.

Der kan være krav om forhøjelse af sikkerhed til ejerforeningen, etablering af sikkerhed, påtegning af servitutter etc.

Det vil spare tid, forhindre fejl og skabe tryghed og sikkerhed for alle parter involveret i processen.

Samejeoverenskomst

kr. 5.000

En samejeoverenskomst skaber klarhed, forudsigelighed og tryghed imellem jer og minimerer risikoen for konflikter eller tvister i tilfælde af uventede begivenheder eller samlivsophør. Med en samejeoverenskomst har I klare aftaler på plads mellem jer, hvis I skulle ende et uforudset sted og have brug for at få udredt økonomien mellem jer.

Testamente

kr. 7.000

Et testamente giver dig og dine nærmeste ro og sikrer, at dine ønsker respekteres, og dine kære modtager det, du har til hensigt at give dem.

Det giver også en klar retning til dine efterladte og forenkler den juridiske proces efter din bortgang.

Samlevertestamente

kr. 7.000

Et udvidet samlevertestamente for ugifte er en praktisk og effektiv måde at sikre jeres ønsker og beskytte hinanden og jeres arv. Ved at træffe fælles beslutninger og planlægge sammen kan I skabe en solid juridisk ramme, der afspejler jeres kærlighed, tillid og engagement over for hinanden.

Ægtepagt

kr. 5.000

Ved at oprette en ægtepagt kan I skabe klarhed og forudsigelighed om, hvordan jeres økonomiske forhold vil blive håndteret i tilfælde af separation, skilsmisse eller død. En ægtepagt giver mulighed for at skræddersy jeres økonomi i overensstemmelse med jeres individuelle ønsker og behov.

Fremtidsfuldmagt

kr. 1.500

En fremtidsfuldmagt er et vigtigt juridisk redskab, der giver dig mulighed for at udpege en person eller flere personer til at træffe beslutninger på dine vegne, hvis du bliver ude af stand til at gøre det selv.

Gældsbrev

kr. 5.000

Et gældsbrev er et juridisk bindende dokument, der dokumenterer lånebeløbet, betingelserne for tilbagebetaling og eventuelle andre vilkår, hvilket reducerer risikoen for misforståelser eller tvister senere hen. Dette gør det lettere at håndhæve aftalen og sikre, at begge parter overholder deres forpligtelser.

Lejekontrakt

kr. 5.000

En lejekontrakt kan hjælpe med at forebygge potentielle tvister mellem udlejer og lejer ved klart at definere betingelserne for lejeaftalen samt overholde gældende lovgivning og regler på området.

En lejekontrakt beskytter både udlejerens og lejerens interesser og skaber klarhed, forudsigelighed og tryghed mellem parterne. Det er en vigtig del af enhver lejeaftale og bør udarbejdes omhyggeligt og omhyggeligt.

bottom of page