top of page

Hvad med et boligmøde efter arbejde mellem kl. 16-21 eller i weekenden?

Boligrådgivning fra uddannet jurist og købermægler - Personlig rådgivning, når du har brug for det


Hvem har ikke stået i den situation, hvor man sidder på arbejdet og ringer til lægen med et lidt privat spørgsmål, og man ender med at hviske i telefonen, fordi det føles meget privat? En bolighandel kan nogle gange føles på samme måde – fuld af vigtige beslutninger og personlige samt økonomiske overvejelser. Men med Danmarks bedste køberrådgiver indenfor juridisk boligrådgivning behøver du ikke hviske i telefonen, når det kommer til dine boligbehov!


Jeg er klar til at hjælpe – også aften og weekend


Hos Jurateam er det den største fornøjelse at kunne tilbyde dig personlig rådgivning, der passer til din tidsplan. Vi forstår, at dine hverdage kan være travle, og at det ofte er om aftenen og i weekenden, at familien er samlet og de vigtige samtaler finder sted. Derfor er mine døre altid åbne for dig – uanset tidspunktet. Når du har spørgsmål, overvejelser eller blot ønsker rådgivning omkring boligkøb og -forhandlinger, så står jeg klar til at hjælpe dig, lige når det passer dig bedst.


Samlet rådgivning for hele familien


Forestil dig at kunne samle hele familien foran skærmen, mens vi guider jer gennem bolighandelsprocessen. Ligesom du ville gøre det under et Teams-møde, kan I alle deltage, stille spørgsmål og få svar med det samme. Det er en fantastisk måde at sikre, at alle familiemedlemmer er informerede, trygge og involverede i beslutningerne omkring jeres kommende hjem.


Få personlig boligrådgivning, når du har brug for det


Med Danmarks bedste køberrådgiver og juridisk boligrådgivning er der ingen grund til at føle sig begrænset af tid eller sted. Jeg er her for at sikre, at du og din familie får den støtte og rådgivning, I har brug for, når I har brug for det. Sammen kan vi sikre en veloplyst, smidig og problemfri bolighandel.


Kontakt mig meget gerne


Har du brug for hjælp til en bolighandel? Ønsker du at drøfte dine boligdrømme og få professionel vejledning? Du er kun et klik eller en opkald væk fra at modtage den support, du har brug for. Kontakt mig gerne via e-mail på kira@jurateam.com eller giv mig et kald på telefonnummeret 50 55 10 60. Uanset om det er dag eller nat, hverdag eller weekend, er jeg her for at hjælpe med boligkøbet.
1 visning0 kommentarer

Kommentare


bottom of page