UA-209174139-1
top of page
Boligadvokat gentofte nærum klampenborg skovshoved hørsholm vedbæk holte søllerød nivå kokkedal

Mød Kira Niro 

Chefjurist & Ejendomsudvikler

Jeg er chefjurist i en ejendomskoncern, og har også firmaet Jurateam, hvor jeg sikrer, at dit boligkøb bliver en fornøjelse. Jeg elsker ganske enkelt at være din jurist og hjælpe dig med en suveræn service og en knivskarp juridisk rådgivning. Det gør mig glad at kunne hjælpe!

Ring meget gerne til mig, hvis du går med tanker om huskøb eller måske har fundet lejlighed i København, Frederiksberg eller måske køb af sommerhus, der skal danne rammerne om familielivet i de næste mange år. Jeg er din jurist, hvis du vil have:

 • Suveræn service

 • Højkompetent juridisk rådgivning

 • Kvalitet i din bolighandel

 • Fokus på dig og dine ønsker


Hvis du holder øje med boligmarkedet for at se, om der kunne være en ejendom, der passer perfekt til dig, så kontakt mig meget gerne – det er helt uforpligtende.


Jurateam – en god og konstruktiv dialog med ejendomsmægler, advokat og bank

Jeg går op i, at du skal have en god oplevelse og ende med at vide præcis, hvad der gælder for dit boligkøb. Du får køberrådgivningen om

 • De rigtig gode ting

 • De mindre gode ting

 • …og hvad vi gør ved det!


Jeg har 20 års erfaring indenfor boligmarkedet og ved præcis, hvad der skal til for at sikre dig bedst mulige vilkår i din bolighandel.

Ring meget gerne til mig på tlf. 50 55 10 60 eller skriv til kira@jurateam.com


Rådgivning kommer hele vejen rundt om juraen

Alle relevante forhold undersøges og afdækkes. Jeg holder mig aldrig tilbage, men går nysgerrigt og kompetent frem i min undersøgelse af boligen. Jeg udnytter advokatforbehold, rådgiverforbehold og bankforbehold til at sikre, at du er klar til at træffe den bedste beslutning på dine og familiens vegne: beslutningen om, hvorvidt din bolighandel skal gennemføres eller ej.

Når du kigger på huse til salg - eller rækkehus, villalejlighed eller lejlighed - så skal både boligen, økonomien og dine ønsker i fokus. Igen gider kedelige overraskelser, så alt skal undersøges.

Du har selvfølgelig brug for, at der er en jurist, der ser klart og griber ind, hvis du har forelsket dig i det forkerte hus – eller som giver dig grønt lys til at gennemføre boligkøbet.

En bolighandel er en stor investering, så det skal gøres med omhu, omsorg og ordentlighed – det sikrer jeg!

Processen er helt enkel

 1. Du finder en bolig

 2. Du kontakter Kira på tlf. 50 55 10 60 eller på kira@jurateam.com

 3. Jeg gennemgår alle dokumenter og sikrer dine interesser overfor ejendomsmægleren

 4. Du flytter glad ind – eller bliver glad for at du slap ud af et dårligt køb


Fik jeg nævnt, at jeg har solid erfaring fra begge sider af bordet?

Jeg har handlet tusindvis af ejendomme og som chefjurist varetaget interesser hos både køber og sælger – uanset om der er tale om køb af:

 • Parcelhus

 • Rækkehus

 • Villalejlighed

 • Lejlighed

 • Projektkøb (uh, en specialitet!)

 • Sommerhus


Og så også lige….

 • Bolig- og erhvervsejendomme

 • Investeringsejendomme

 • Logistikejendomme

 • Lagerbygninger

 • Byggegrunde


Jeg kender ejendomsmarkedet og alle tips, tricks og finesser. Min karriere som chefjurist med speciale i fast ejendom har fået mig rundt i hele landet, så uanset om din ejendom ligger i Hellerup, København, Frederiksberg, Roskilde, Ringsted, Næstved, Odense eller Århus – så kender jeg markedet og området og ved præcis, hvad vi skal være opmærksomme på.

Med over tusind ejendomshandler i ryggen og et kæmpe netværk, så er jeg afgjort den rette til at hjælpe dig gennem din bolighandel og give dig den bedste køberrådgivning.

Kontakt mig i dag på tlf. 50 55 10 60 eller på kira@jurateam.com

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre som din juridiske rådgiver!

Mød Kira Niro: About

Omhu, ordentlighed og hamrende god service!

Kira Niro

KIRA NIRO
CHEFJURIST &  EJENDOMSUDVIKLER

Jeg har altid været passioneret omkring ejendomme, jura og køberrådgivning, og det har resulteret i etableringen af Jurateam.


Jeg har solid erfaring indenfor handel med fast ejendom samt ejendomsudvikling, og jeg har rådgivet private købere, udviklere, institutionelle kunder, godsejere og virksomheder.

Jeg formidler juraen på en letforståelig måde. Jeg tager grundigt fat i bolighandlen og byder ind - og tilfører værdi til alle aspekter. 

Boligadvokat Gentofte Hellerup Roskilde Hillerød Helsingør Virum Hørsholm Købehavn Frederiksberg

GLADE OG TILFREDSE KUNDER ER VIGTIGE

Jeg lever af succeshistorier og ELSKER, når tilfredse kunder henviser andre til mig, når der er brug for hjælp. Jeg er stolt af vores kunder og deres succes! Og jeg er stolt af at hjælpe mine kunder godt videre!

Jeg bliver kontaktet, når købere har fundet boligen, der skal være deres hjem I de næste mange år. Det er en skøn blanding af håb, glæde og forventning - og til tider frustrationer, når boligen viser sig at byde på overraskelser i papirerne. Men det er vigtigt at endevende ALT i papirerne og ved boligkøbet!

Jurateam.com er forsikret hos
HDI Danmark
Indiakaj 6, 1. Sal,
2100 København

Mød Kira Niro: Projects
bottom of page