top of page

”Kira har en omfattende viden og en eminent evne til at skære sagen til og forklare, så det kan forstås.
Min varmeste anbefaling!„

Karen Toft

20 års erfaring fra ejendomsbrancen og projektstyring af komplekse udviklingssager

Uddannelse

Jurist
Københavns Universitet

Jeg har min kandidat fra Københavns Universitet og har gennem uddannelsen specialiseret mig i fast ejendom. Under uddannelsen var jeg alene med tre små børn, og det var nødvendigt med et fuldtidsarbejde ved siden af for at forsørge dem. Så det var en udfordrende tid, hvor jeg måtte lære at være tilstede 100 % i det, som jeg var i gang med og ikke være jurastuderende, når jeg var med børnene eller mor med stort M, når jeg var på jurastudiet. Jeg tog de høje karakterer i fast ejendom og de formueretlige fag. Selvom mit mål var at være perfekt i alt, så lærte jeg også at give slip på det, som ikke var vigtigt; nemlig de tårnhøje karakterer i alle fag. Jeg nøjedes med at være knalddygtig til formueret og fast ejendom.

Ejendomsmægler
Niels Brock, København

Jeg uddannede mig til ejendomsmægler med topkarakterer og opdagede, at jeg faktisk ikke er en naturlig sælger-type. Jeg trivedes ikke med at tvinge boligerne ned i halsen på folk eller at være smart i en fart, men derimod at sætte sælgers behov i centrum og finde rette køber.

Det skal lige nævnes, at det var en anden tid og et stramt marked og en finanskrise, hvor salg, overlevelse og omsætning var eneste fokus. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Men jeg kunne mærke, at jeg ikke havde hjertet med og ikke kunne gøre som de andre, så jeg forlod branchen. Jeg vidste, at jeg skulle have med ejendomme at gøre, men på min egen måde.....og så fandt jeg vej ind på Københavns Universitet og et jurastudie.

Mor

3 dejlige, unge mennesker

Nu er det at være mor jo ikke en uddannelse, men det burde det være. I hvert fald er det en udfordrende og dannende rejse. Jeg blev tidligt mor, og det ændrede alt for mig. Fokus blev at få tre glade og velfungerende børn, og det lykkedes også, men bestemt ikke uden at jeg aflærte noget adfærd og tillærte nyt.

Så hvis jeg skal pege på det vigtigste i mit liv og det, som giver mig den største stolthed - så er det afgjort de tre halvvoksne, velfungerende unge mennesker med ambitioner og lyst til livet. 

Der er da intet, der slår det!

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Jeg sender kun gode nyheder, insights og brancheviden.

 

Jeg spammer dig aldrig, og du kan altid fravælge flere nyhedsbreve.

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

 

Jeg sender kun gode nyheder, insights og brancheviden.

 

Jeg spammer dig aldrig, og du kan altid fravælge flere nyhedsbreve.

Tak for dine oplysninger. Jeg lover at passe rigtig godt på dem og deler dem aldrig med nogen. Hav en dejlig dag!

bottom of page